Dinu Patriciu si-a incalcat juramantul de a nu mai veni la Parchetul General pana cand anchetatorii nu vor completa dosarul Rompetrol cu documentele care, in opinia liberalului, ar fi fost sustrase, si s-a prezentat, ieri, la audieri, pentru a lua la cunostinta de materialul de urmarire penala.

Dupa numai o ora, liberalul a parasit cladirea Ministerului Public si a declarat ca "s-a confirmat inca o data ca avem dreptate, nu este incheiata cercetarea atata vreme cat astazi ni s-au pus la dispozitie doua noi dosare. Sunt 58 acum in loc de 56". Pentru a verifica afirmatiile presedintelui Rompetrol, reporterii de la "Curentul" au incercat, pret de cateva ore bune, sa ia legatura cu biroul de presa al Ministerului Public, dar totul a fost in zadar. La inceputul saptamanii in curs, Patriciu a refuzat sa lectureze materialul de urmarire penala, pe motiv ca anumite documente a caror urma s-a pastrat in dosar au disparut.

Potrivit lui Patriciu, de la dosarul Rompetrol lipsesc rezultatele unor obiective de expertiza, dar si rezultatele investigatiilor SRI. "Nu apar nici rezultatele unor investigatii facute in strainatate. Probabil ca nu le erau favorabile", a conchis Patriciu, aratand ca s-au gasit actele prin care se dispun aceste cercetari, dar nu si rezultatele lor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.