Calin Popescu Tariceanu intentioneaza sa-l promoveze pe junele Razvan Orasanu drept responsabil unic al proceselor de privatizare aferente tuturor societatilor cu capital de stat, inclusiv a celor strategice. Impresionat, probabil, de "rezultatele deosebite" obtinute de Orasanu in functia de sef al AVAS, Tariceanu ar vrea sa-i transfere acestuia in subordine toate marile companii aflate acum in coordonarea ministerelor economice, dar si cele din ograda RAAPPS. Seful AVAS ar urma sa le restructureze si sa le vanda, dupa strategii "occidentale" pe care nu vrea sa le divulge, precum in cazul Nitramonia.

Guvernul analizeaza posibilitatea trecerii la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a tuturor societatilor comerciale care pot fi privatizate, dar o decizie in acest sens va fi luata in urma unor analize "mai ample", a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, citat de Mediafax.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.