Peste douazeci de vedete tv sint vinate de magnatul media Dogan pentru a fi angajate la viitoarea televiziune Kanal D

Kanal D isi propune sa fie un post de divertisment, iar vinatoarea vedetelor a inceput de citeva luni. Emisari ai magnatului turc Aydin Dogan propun celor care fac ratingurile actualelor televiziuni sume de neinchipuit. Vedetele pastreaza, deocamdata, discretia asupra stadiului in care au ajuns negocierile. Grupul Dogan a initiat afacerile media din Romania cu Cristian Burci, fostul patron al Prima TV, care urma sa primeasca 30% din afacere in schimbul punerii la dispozitie a studiourilor. Burci a iesit insa din combinatie, drept pentru care Dogan il testeaza acum pe Valeriu Lazarov, in vederea unei viitoare colaborari.

Peste 20 de vedete tv sint vinate de magnatul media Dogan pentru a fi angajate la viitoarea televiziune Kanal D.

Pentru prima data in ultimii zece ani, marii concurenti din audiovizualul romanesc sint pusi in fata unui concurent puternic. Dogan Media Group a reusit, in trei zile, sa transforme marile certitudini ale pietei in semne de intrebare si sa arunce in aer ordinul de marime al sumelor investite intr-un post de televiziune.

Daca turcii au intr-adevar disponibilitatea de a-si deschide spre Romania buzunarele largi si pline, sumele investite in resursele umane vor duce la o crestere semnificativa a onorariilor vedetelor. Primele de instalare de citeva sute de mii de euro si salariile duble fata de cele obtinute acum de cei ofertati reprezinta un atu pe care nici o alta televiziune din Romania nu l-a mai avut.

"Ce-ai zice daca?"

Reprezentantii grupului turc de media Dogan stau cu ochii si cu portofelul tinta pe televiziunile din Romania. In urma unui studiu de piata, spun surse din apropierea conducerii grupului, ei au intocmit o lista de vedete care le-ar asigura din start o cota de audienta promitatoare. Lista cuprinde cel putin 20 de nume. Punctul comun al acestora il constituie notorietatea mare si un parcurs bun in ceea ce priveste ratingul.

Printre numele confirmate pina acum de sursele noastre se numara Teo Trandafir, Andreea Marin, Dan Negru, Robert Turcescu, Dana Mladin si Lucian Mindruta. Ultimii doi au admis ca a existat o asociere indirecta intre numele lor si grupul turc, dar spun ca nu au primit nici o oferta directa. Mladin a declarat pentru "Cotidianul" ca doar a auzit de la terte persoane ca s-ar afla in atentia lui Dogan, in timp ce Mindruta spune ca a fost abordat doar indirect si ca era vizat pentru o functie de conducere editoriala. "Acum o luna si jumatate, o persoana, despre care nici nu stiu daca era reprezentant Dogan sau nu, m-a intrebat 'Ce-ai zice, daca?>>. Am intrebat despre ce e vorba exact, nu a stiut sa-mi spuna, iar eu am spus ca putem vorbi sa vedem ce vor. De atunci nu m-a mai intrebat nimeni nimic", a declarat redactorul-sef al Antenei 1.

Vedetele nu vor sa comenteze oficial zvonurile din ultimele zile. "Nu pot vorbi absolut nimic despre asta", a declarat Dan Negru, "planurile mele ramin legate de Realitatea TV", a precizat Turcescu, in timp ce Andreea Marin a declarat ca "nici una dintre ofertele pe care le primesc nu este facuta publica decit in momentul in care proiectul devine concret. Nu v-am spus nici ca da, nici ca nu".

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.