Orizontul 90. Minerii-salvatori de la Baia Noua, care lucreaza in adancuri de trei saptamani pentru a gasi trupurile colegilor ingropati de vii sub sute de tone de pamant, au descoperit ieri o casca de miner, o drujba si un topor
Obiectele au fost gasite in apropierea coliviei cu care Liviu Tomoioaga si Zdravka Ianculovici s-au prabusit in put. Sapaturile au mai scos la iveala si o parte a coliviei, insa tocmai acum munca de scoatere a pamantului este extrem de dificila. "Minerii mi-au confirmat ca, la orizontul 90 unde se lucreaza, se simte miros de cadavru intrat in putrefactie. Disparutii ar putea fi ori in colivie, ori deasupra, acoperiti de pamant", ne-a declarat directorul general al Exploatarii Miniere Anina, Stefan Lissi.

"Da, maica au gasit o casca, o drujba si un topor al unuia dintre cei doi. M-a anuntat si pe mine un miner. Cand ii va scoate si pe ei numai Dumnezeu stie!", ne-a spus ieri Iosefina Mleziva, soacra unuia dintre disparuti. "Sunt primele semne care ne atentioneaza ca disparutii se afla prin preajma", ne-a declarat, ieri, la inchiderea editiei, Rafael Norocel Ciorascu, liderul minerilor mehedinteni.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.