Dorel Marin, arestat preventiv sub acuzatia de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si detinere ilegala de arme de foc dupa ce a tras de mai multe ori asupra lui Ion Lungu - finul lui Nutu Camataru -, a declarat in fata judecatorilor care au decis incarcerarea sa ca se considera o victima a clanului Camatarilor, care ar fi pus la cale arestarea sa pentru ca "i-a batut".

in incheierea de sedinta emisa de Tribunalul Municipiului Bucuresti(TMB) duminica dupa-amiaza, judecatorii au consemnat faptul ca, atunci cand i s-a acordat ultimul cuvant, "inculpatul a sustinut ca nu a tras cu mitraliera, caci persoana respectiva nu prezenta pentru el un pericol asa de mare incat sa-l determine sa traga in ea, si nici nu a talharit, caci cunoaste legile romane".

In aceeasi incheiere de sedinta, judecatorii TMB au mentionat faptul ca George Bosanceanu - patronul Hotelului Histria din Mamaia si cunoscut drept unul dintre capii lumii interlope constantene (n.r. - a fost cercetat pentru implicarea in trafic cu persoane si proxenetism) - a tinut sa se prezinte in fata instantei ca fiind vicepresedintele Societatii pentru Drepturile Omului, aratandu-le judecatorilor cartea sa de vizita. Din acelasi act emis de TMB reiese faptul ca un alt inculpat in dosar - Sofian Vaduva, zis "Demon", acuzat de inselaciune - a fost insotit in sala de judecata de nu mai putin de trei avocati. in apararea clientului lor, acestia au sustinut ca "inculpatul a fost in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit".

Totodata, avocatii lui Vaduva au sustinut ca Ion Lungu ar fi "o persoana deocheata, care nu prezinta credibilitate, fiind finul lui Nutu Camataru". Cat despre minora din dosar, judecatorii mentioneaza faptul ca aceasta si-a schimbat de mai multe ori declaratia. Concret, aceasta a spus magistratilor ca nu s-a dezlipit de Dorel Marin si ca nu acesta a tras in benzinarie, desi politistilor le spusese cu totul altceva. in final, magistratii TMB au hotarat ca Dorel Marin a tras mai multe focuri cu o arma letala catre Ion Lungu, insa fara sa-i produca leziuni traumatice, dar distrugandu-i acestuia masina marca Opel Omega, precum si alte doua masini.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.