Fostii directori de spitale au toate sansele sa se intoarca la post, de vreme ce doua din criteriile de notare la viitorul examen de manageri sunt experienta profesionala intr-o pozitie similara si capacitatea de a prelua postul fara o pregatire prealabila. Directorii interimari si cei care au urmat cursurile de management sanitar pot incepe sa se pregateasca pentru examenul de "definitivare", pentru ca Ministerul Sanatatii a facut public proiectul privind normele de organizare a concursului de manager. Fiecare candidat va trebui sa depuna o declaratie pe propria raspundere privind colaborarea cu Securitatea, inainte de anul 1989.

Trei probe pentru viitorii sefi de spitale

Concursul de manager va avea doua etape. Prima consta in analizarea dosarului. Daca nu se respecta toate conditiile, printre care studii superioare si cel putin 5 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite, candidatii sunt respinsi. Pentru admisi, urmeaza testul-grila, eliminatoriu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.