Plangerea depusa de Adrian Nastase impotriva procurorilor din Alba Iulia care au cerut politiei sa caute in casa sa obiecte din comoara "Aurul Dacilor" are toate sansele sa fie clasata. Motivul: inspectorii CSM au aratat ca ordonanta a ramas fara efect din cauza ca politistii n-au dat curs solicitarii
Decizia finala privind soarta plangerii lui Nastase va fi luata zilele viitoare de plenul CSM, care va discuta nota inspectiei judiciare si va stabili daca isi va insusi sau nu punctul de vedere al procurorilor inspectori. Plangerea ex-premierului a fost facuta dupa ce, in iulie 2005, procurorul Victor Campean - care investigheaza dosarul "Aurul Dacilor" - a emis o ordonanta prin care a cerut politiei sa ridice din casa unor colectionari obiecte care faceau obiectul dosarului. Atunci, pe lista colectionarilor s-au vehiculat si numele altor demnitari (Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.