Aproximativ 7.000 de yoghini din mai multe tari, adepti ai Miscarii Spirituale pentru Integrare in Absolut (MISA) conduse de Gregorian Bivolaru, au participat ieri, vreme de cateva ore, la o spirala de hiatus - cel mai important eveniment al Simpozionului International de Yoga de la Costinesti, aflat la a 17-a editie.

Pregatirile pentru "momentul inefabil de intalnire cu Dumnezeu" au inceput la ora 15.00, dupa care yoghinii au intrat in sirurile zodiacale in intervalul 16.30-17.00. Ulterior, intre orele 19.01 si 20.49, adeptii MISA au intrat in meditatie de hiatus, care a atins maximul la ora 19.55 ("ora lui Jupiter").

Desi nu a fost prezent efectiv la evenimentul, totusi Gregorian Bivolaru a participat la spirala... de la distanta - sustin adeptii sai. El a transmis, sambata, un mesaj special catre yoghini, sfatuindu-i sa isi elibereze mintea pentru a intra intr-o "stare sublima de vid mental pe fondul de aspiratie intensa catre Dumnezeu" pentru a "rezona din plin cu energiile misterioase divine care se manifesta in acel moment". Spirala de hiatus, organizata in ultima duminica din august, este considerat de yoghinii MISA momentul propice pentru a se incarca din plin cu energie.

Potrivit purtatorului de cuvant al MISA, Crina Calec, participantii la tabara trebuie sa aiba analizele medicale la zi, sa nu consume tutun sau alcool, sa nu manance carne si sa nu asculte "muzici perturbatoare", cum ar fi rock-ul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.