Ministrul PNL Adrian Iorgulescu le-a vorbit, ieri, tinerilor liberali despre necesitatea deschiderii arhivelor Securitatii si a cerut verificarea preotilor la CNSAS. El a afirmat ca preotii, dupa spovedanie, „faceau note informative"
De asemenea, ministrul PNL le-a vorbit tinerilor liberali despre necesitatea deschiderii arhivelor Securitatii, "care va veni in completarea pachetului pe care PNL l-a realizat": "Pe langa ordonanta de modificare a Legii CNSAS, pe care si-o tot asuma presedintele Basescu si care apartine liberalilor, pe langa Legea lustratiei, va trebui sa avem in vedere deschiderea arhivelor comuniste, ale UTC-ului, dar si ale cultelor. Aici s-a strans un balast fantastic. Preotul facea informari. Venea omul sa se spovedeasca si astia faceau note informative", a subliniat Adrian Iorgulescu.

Presedintele Comisiei de etica a PNL a insistat, argumentand: "Raman la ideea ca si reprezentantii bisericii ar trebui sa treaca prin acest purgatoriu, tocmai pentru a-si apropria sufletele de cel al mantuitorului. Altfel, se vor duce pe lumea cealalta cu mari pacate. Iar cel mai mare pacat e pacatul minciunii".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.