Surprinsa de o camera video in timp ce utiliza o cartela de vot in plenul Senatului si acuzata de savarsirea infractiunii de uzurpare de calitati oficiale, Ana Maria Hanes - "nepoata" senatorului liberal Norica Nicolai - a fost scoasa de sub urmarire penala.

Procurorii Parchetului instantei supreme au comunicat ca au clasat cazul, dupa ce au stabilit ca fapta "nepoatei" acesteia nu e de natura penala. Anchetatorii au stabilit ca Hanes n-a votat cu cartela unui senator liberal (n.r - obiect cu care a fost surprinsa de camerele video), Serban Stratila, acestia bazandu-si sustinerea pe faptul ca aparatele de vot din Senat n-au inregistrat nici un vot care ar fi provenit de la cartela aflata in posesia "nepoatei". Decizia procurorilor a fost deja comunicata atat "nepoatei", cat si Asociatiei Europa, care a facut plangerea penala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.