Doi apropiati ai clanului „Camataru“, Ion Lungu, zis Ionica, si Dorel Marin, zis „Måna Scurta“, au fost, marti seara, protagonistii unui conflict armat

Incidentul, petrecut in cartierul bucurestean Ferentari, a avut la baza recuperarea unei sume de bani provenind din infractiuni savarsite pe teritoriul Frantei si a avut chiar girul lui Nutu Camataru

In conflict, unul dintre combatanti a folosit un pistol militar semiautomat Uzi, incarcat cu munitie de razboi, calibrul 9 mm, arma nefiind gasita pana in acest moment

Banii provin din furtul de masini de pe teritoriul Frantei, actiune la care au participat Ionica, Gheorghe Cristian, zis "Masca", si "Mana Scurta"

Banii urmau sa fie impartiti in mod echitabil, insa, se pare ca "Masca" si Ionica au decis sa-l traga-n piept pe "Mana Scurta"

Doi apropiati ai clanului "Camatarilor" au fost protagonistii unui conflict armat. Actiunea, constand in recuperarea unei sume de bani provenind din infractiuni savarsite pe teritoriul Frantei, a avut girul lui insusi Nutu Camataru. In conflict, unul dintre combatanti a folosit un pistol militar semiautomat, incarcat cu munitie de razboi, arma nefiind gasita pana in acest moment. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in schimbul de focuri, insa trei autoturisme au fost serios avariate. Surse judiciare au precizat ca agresorul a fost identificat, insa, pana la ora inchiderii editiei, nu a fost retinut.

Conflictul armat de marti seara, din cartierul Ferentari, are la baza o recuperare de bani intre doi membri ai clanului "Camataru". Este vorba despre o suma de bani provenita din furtul de autoturisme pe teritoriul Frantei, actiune la care au participat Lungu Ion, zis "Ionica", Gheorghe Cristian, zis "Masca", si Marin Dorel, zis "Mana Scurta", toti trei cunoscuti cu antecedente penale. Banii obtinuti din activitatea infractionala desfasurata in Franta urmau sa fie impartiti in mod echitabil. Numai ca, potrivit unor surse bine informate, "Masca" si "Ionel" au luat decizia sa-i dea o teapa lui "Mana Scurta", lasandu-l fara bani.

«Verde» de la Nutu Camataru

La intoarcerea in tara, Marin Dorel "Mana Scurta" a jurat sa-si recupereze prejudiciul si sa-i pedepseasca pe fostii sai complici. Sursele citate au precizat, pentru "Gardianul", ca, in primavara acestui an, Marin Dorel l-a apelat pe telefonul mobil pe insusi Ion Balint, alias "Nutu Camataru", aflat in puscarie, povestindu-i toata tarasenia si cerandu-i acordul sa le dea o lectie lui "Masca" si "Ionel" si sa-si recupereze suma de bani. Nutu si-ar fi dat acordul, mai ales ca, in ceea ce-l priveste pe "Masca", relatia dintre cei doi s-a racit rau de tot in urma unui denunt al lui Gheorghe Cristian in dosarul de crima organizata in care Nutu Camataru a fost anchetat, judecat si condamnat.

In genunchi, cu arma la cap

Avand acordul de principiu al lui Nutu Camataru, Marin Dorel a inceput sa-i caute pe "Masca" si pe "Ionel", reusind sa-l identifice pe acesta din urma marti seara. Ion Lungu se afla, in jurul orei 20.00, in parcarea din fata unei spalatorii auto situata la intersectia dintre Calea Ferentari si Soseaua Salaj, in autoturismul sau - un Opel Omega. "Mana Scurta" i-a blocat trecerea si l-a scos pe "Ionel" din masina.

Intre cei doi a inceput un schimb de replici. "Mana Scurta" i-ar fi spus lui "Ionel" sa-i ea banii cu care l-a tepuit in Franta. Acesta ar fi replicat ca nu are nici un ban sa-i dea si ca, daca are ceva de rezolvat in aceasta problema, sa-l intrebe pe "Masca". "Du-te si adu-mi-l pe «Masca», sau te omor", i-ar fi spus "Mana Scurta". "Ionel" a replicat ca nu stie de unde sa-l ia pe "Masca", moment in care "Mana Scurta" a scos din masina un pistol semiautomat, tragand o rafala inspre masina lui "Ionel", cerandu-i acestuia sa se puna in genunchi. Acesta s-a executat, iar "Mana Scurta" i-a pus teava la cap, cerandu-i inca o data sa "i-l dea pe «Masca». Focurile de arma au alertat mai multi martori, iar agresorul si-a dat seama ca trebuie sa paraseasca zona, dar nu inainte de a-i atrage atentia lui "Ionel" ca lucrurile nu se termina aici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.