Doctorul Serban Bradisteanu s-a deplasat, ieri, la Departamentul National Anticoruptie (DNA) pentru a da ultima sa declaratie in dosarul in care este acuzat de coruptie, dosar referitor la achizitia unor echipamente medicale pentru echiparea spitalelor penitenciar din Romania, in anii 2001-2002. Avocatul medicului, Ioan Mustata, a spus, la iesirea din sediul DNA, ca nu a vazut totate actele din dosar, acest lucru fiind posibil in perioada urmatoare.

Ca atare, Mustata nu a exclus nici faptul ca, daca intervin elemente noi in dosar, este posibil ca Bradisteanu sa mai dea o eventuala declaratie. In dosarul in care Bradisteanu e cercetat pentru coruptie se regasesc si prof. Adrian Streinu Cercel, gral. dr. Dumitru Constantin, col. dr. Dumitru Emanuel Parausanu, dar si o serie de functionari din Ministerul Finantelor si Justitiei. Toti sunt acuzati ca ar fi aprobat cumpararea ilegala, de la societati care nu au indeplinit cel mai bun punctaj, a unor aparate medicale inutile, de peste 4.000.000 euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.