Interventie. Premierul Calin Popescu-Tariceanu are nevoie de o operatie la genunchi. El se pregateste pentru o interventie chirurgicala care va fi efectuata cel mai probabil tot in tara
La inceputul lunii august, premierului i-a fost inlocuita atela ghipsata cu o orteza care sa ii tina piciorul stang imobilizat. Pana acum premierul nu a ales clinica in care va fi operat, dar cel mai probabil interventia va fi realizata tot in tara. "Decizia asupra datei si a clinicii in care se va desfasura operatia nu a fost luata. Depinde de modul in care premierul va raspunde la tratamentul pe care il urmeaza", ne-au declarat surse din cadrul Guvernului.

La aproape o luna de la accidentul de motocicleta de la Corbeanca, premierul se simte mai bine, dar nu a renuntat la carje. "Premierul a plecat cateva zile la mare, apoi s-a prezentat la audieri la Parchet. Medicii i-au permis sa faca mai multa miscare, dar atunci cand oboseste se ajuta si de carje", sustin sursele mentionate. Premierul a amanat sedinta de Guvern de astazi pentru a pleca pentru doua zile in vacanta urmand sa fie operat la intoarcere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.