Un sinistrat din comuna doljeana Rast, Dumitru Butoi (75 ani), s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, aruncandu-se de la etajul sase al Sectiei de neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova. Angajati ai SMURD s-au deplasat imediat la locul incidentului, dar nu au putut consemna decat decesul pacientului. Purtatorul de cuvant al SJU, medicul Florin Croitoru, septuagenarul sinucigas era internat de numai doua zile la Neurologie, diagnosticul la internare fiind sindrom confuzional si traumatism cranio-cerebral. "Nu se stie care a fost cauza care l-a determinat pe pacient sa se arunce de la etajul institutiei", a declarat medicul Florin Croitoru.

Afland de incident, primarul comunei Rast, Iulian Silisteanu, a declarat ca Dumitru Butoi se afla intre persoanele afectate de inundatiile din luna aprilie si a apreciat ca situatia delicata in care se gasea batranul poate fi unul dintre motivele care l-au impins la gestul sinucigas. "Apa i-a inundat casa si avea doar o bucatica de pamant. Noi cautam sa ii dam o bucata de pamant ceva mai mare la marginea satului. Era un bun agricultor, un om de vaza al satului si toata lumea a fost socata de aceasta veste. Pe timpul CAP-ului a fost brigadier. Un om de mare caracter", a spus Silisteanu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.