Mona Musca a raspuns intr-o emisiune tv celor care au luat pozitie impotriva sa si a prezentat prima data scuze pentru colaborare si nemarturisire

"Cred ca oamenii aceia, care sint atit de violent impotriva mea, au si ei acest drept, pentru ca imi pare rau ca am semnat acel angajament, imi pare rau ca nu am realizat mai devreme, ca sa pot spune oamenilor eu adevarul, asa cum am facut-o acum si, daca vreti, imi cer iertare tuturor."

Aceasta a fost "spovedania" pe care deputata PNL a facut-o marti seara in emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3, in care a vorbit si despre scrisoarea deschisa a lui Gabriel Liiceanu, publicata in aceeasi zi in "Cotidianul". "Eu il apreciez pe domnul Liiceanu atit de mult, si nu de acum, ci de foarte multi ani, am avut o colaborare foarte buna pe vremea cind eram ministru al Culturii si ii multumesc. Il voi aprecia intotdeauna, indiferent ce va scrie despre mine si, drept urmare, eu nu comentez in nici un fel libertatea Domniei sale de a se exprima", a spus Mona Musca, recunoscind ca a afectat-o "extraordinar de mult".

"Cred ca cel mai greu a fost faptul ca, dupa ce s-a tras cu mitraliera, cu tunul in tine si ai murit, mai vin si altii si mai dau in continuare. (...) Am murit de multe ori, mi-am revenit de multe ori. Cred ca, intr-un fel, mori pentru totdeauna", s-a confesat Musca, dezavuind "tratamentul nenuantat si fara argumente, care nu face diferenta dintre cei care si-au turnat familia, si copiii, si vecinii, si prietenii, si inamicii, si cei care, ca mine, nu faceau altceva decit sa pazeasca studentii aceia straini".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.