Dupa o perioada lunga de tacere, Constantin Ticu Dumitrescu, membru in Colegiul CNSAS, a iesit ieri la atac, criticand atat institutia in care lucreaza, cat si o serie de oameni politici. Atacul sau a facut deja o victima. Mircea Ionescu-Quintus si-a dat demisia din functia de presedinte de onoare al PNL.

Ticu Dumitrescu a aratat ca CNSAS lucreaza "in stare de avarie", se afla intr-o criza de credibilitate si practica "dubla masura". "Pericolul dublei masuri poate fi evitat doar prin aplicarea univoca a legii si prin transparenta. Este foarte important ca membrii Colegiului sa-si reconsidere atitudinea pentru a-si reface credibilitatea si a demonstra ca pot gestiona cu impartialitate scoaterea la lumina a adevarului fara basculari politice, fara interese partizane sau subiective", a aratat ieri Dumitrescu.

El a precizat ca la CNSAS se fac simtite influente politice, "in special pe linie PSD". Dumitrescu a criticat votul acordat in CNSAS la contestatia lui Dan Voiculescu si a judecatoarei Bejinariu, aratand ca nu este de acord cu abtinerea de la vot, pe care o considera o dovada de lasitate. Nici cazul Razvan Teodorescu "nu este in regula", conform lui Ticu Dumitrescu. "CNSAS ar fi trebuit sa lase cazul sa mai dospeasca inainte de a da un verdict si trebuia sa mai facem sapaturi in laturi", a spus Dumitrescu, amintind ca in perioada in care Teodorescu a fost presedinte la TVR s-au ars niste dosare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.