Inainte de Revolutie, actualul ministru al educatiei, Mihail Hardau, era sef de camine studentesti in Cluj-Napoca, activitate nementionata in CV-ul postat pe site-ul oficial al ministerului pe care il conduce. Cei care au fost studenti in acea perioada comunista si locuiau in caminele studentesti povestesc ca domnul Hardau facea pe "militianul" si era foarte sever cu studentii. Una din victimele lui Hardau este Lucian Sarb, directorul postului de televiziune The Money Channel.

"Sunt vreo 20 de ani de atunci. Era vacanta de dupa anul intai de facultate si m-am trezit acasa cu o scrisoare in care se preciza ca nu mai am voie sa locuiesc in camin. Ciudat este ca domnul Hardau, care era administrator de camine, nu m-a chemat sa-mi spuna cu ce-am gresit. Acum nici eu nu-mi mai amintesc de ce m-a dat afara din camin", ne-a declarat Lucian Sarb, directorul The Money Channel.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.