Premierul Calin Popescu Tariceanu si-a inlocuit, ieri, atela gipsata cu o orteza, dupa ce evaluarile medicale initiale estimau ca seful guvernului va putea apela la noul aparat abia peste doua-trei saptamani. "Primul-ministru Tariceanu continua tratamentul de imobilizare a piciorului stang, prescris de medicul ortoped. in aceasta dupa-amiaza (n.r.- ieri), dupa consultatia de specialitate, i-a fost inlocuita atela gipsata cu o orteza performanta", specifica un comunicat al Biroului de Presa al guvernului.

Dupa perioada de tratament prin imobilizare, care ar putea dura aproximativ doua-trei saptamani, urmeaza recuperarea mobilitatii articulatiei. In aceasta perioada, premierul Tariceanu isi desfasoara in continuare activitatile curente, precizeaza sursa citata. Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al guvernului, a declarat ca "premierul Tariceanu este in curs de refacere si ca nu au fost inregistrate evolutii medicale spectaculoase".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.