Arestat preventiv pentru uciderea unui tanar care se scalda intr-un lac, Alexandru Radulescu, seful Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), a fost audiat, ieri, de procurori ai Ministerului Public. Radulescu le-a declarat anchetatorilor ca si-a ales un expert pentru efectuarea unei expertize balistice.

Constantin Radulescu, victima "puscasului" de la FRF, a decedat in 9 iulie a.c., avand in creier aproximativ o suta de alice. Drept urmare, procurorii au schimbat incadrarea juridica a faptei lui Alexandru Radulescu din tentativa de omor in tentativa de omor deosebit de grav. Potrivit procurorilor, presedintele AFAN, aflat sub influenta alcoolului, ar fi actionat cu intentia de a suprima viata partii vatamate, deoarece a facut uz de o arma letala, fara drept, executand doua trageri pentru a ameninta o persoana cu scopul de a o determina sa paraseasca zona lacului unde s-a intamplat tragedia. Amenintarile au culminat cu impuscarea proaspatului absolvent de Teologie, Constantin Radulescu.

Desi puscasul de la FRF a sustinut initial ca arma de vanatoare cu care a tras asupra victimei sale s-a descarcat involuntar, o prima expertiza balistica efectuata in cauza a relevat faptul pozitia armei indica intentia agresorului de a comite fapta. Mai mult decat atat, expertii sustin ca arma nu s-ar fi descarcat accidental, asa cum sustinea Radulescu, ci pur si simplu acesta a apasat tragaciul.

Ieri, Alexandru Radulescu a anuntat ca si-a desemnat un expert propriu si a stabilit cu anchetatorii obiectivele noii expertize, urmand ca rezultatele acesteia sa fie ulterior inaintate procurorilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.