Liderul PC s-a prezentat ieri la CNSAS, desi Colegiul nu i-a indeplinit conditiile pe care le-a invocat

Dan Voiculescu a prezentat marti, prin intermediul avocatului sau, Sergiu Andon, conditiile in care s-ar putea prezenta din nou la CNSAS pentru o audiere in vederea judecarii contestatiei depuse impotriva deciziei de politie politica. Cele trei conditii vizau recuzarea lui Mircea Dinescu, membru al Colegiului, de la sedinta de ieri, prezenta avocatului sau la audiere si eliberarea unor copii video dupa inregistrarea audierii din 2003, cind si-a vazut dosarul de urmarire, si al celei din luna iunie, ce a precedat verdictul de politie politica. Nici una dintre aceste conditii nu i-a fost indeplinita, cu toate acestea, liderul PC s-a prezentat la CNSAS "din respect pentru institutiile statului" desi, asa cum sustine Mircea Dinescu, nimeni nu i-o ceruse.

Si-l asuma doar pe "Felix"

Discutia cu membrii Colegiului, care a durat aproximativ o ora, a vizat, potrivit lui Voiculescu, clarificarea contextului vremurilor si o definire a politiei politice. "Au vrut sa clarifice cum era cu comertul exterior, care erau relatiile, contextul. Am discutat mult despre ce inseamna politie politica, ce inseamna a turna pe cineva, calitatea de turnator si sper ca i-am convins ca sint departe de asa ceva", a spus Dan Voiculescu, care a precizat ca nu i-a raspuns la nici o intrebare lui Mircea Dinescu, pentru ca "l-a ignorat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.