Tariceanu a ajuns aseara pacient la Elias, dupa un accident de motocicleta

Tariceanu a ajuns aseara pacient la Elias, dupa un accident de motocicleta. Pasiunea lui pentru motoare s-a aratat periculoasa. Producand un accident din vina lui, premierul a ramas fara permisul de conducere.

Ieri spre seara, soseaua ce duce de la DN1 prin satul Petresti spre centrul comunei Corbeanca a intrat in centrul atentiei intregii tarii. Premierul Tariceanu, suit pe motocicleta lui, Harley Davidson, gonea intr-una din cursele care ii fac atata placere. La circa un kilometru dupa ce a iesit din DN1, intr-o curba larga, spre dreapta, Tariceanu a pierdut controlul motocicletei si a intrat pe contrasens lovind aproape frontal un autoturism care circula regulamentar. Punctul "fura" pe multi soferi, aici producandu-se cateva evenimente rutiere.

COLIZIUNE

Dupa cum arata suferintele masinii lovite, un Ford Mondeo, coliziunea a fost foarte puternica. Se presupune ca motociclistul a derapat si a scapat de bolid care a intrat in autoturism in virtutea inertiei. Ranile usoare pe care le-a suferit premierul Tariceanu in acest accident se datoreaza faptului ca el s-a desprins in cadere de motocicleta. Soferul autoturismului nu a suferit nici un fel de leziuni, potrivit unui comunicat al Politiei. Ofiterii SPP care circulau in spatele motocicletei au vazut cu siguranta tot ceea ce s-a intamplat dar nu au putut interveni pentru protectia "obiectivului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.