Sotia lui Omar Hayssam, Adela Omar, a declarat, ieri, in exclusivitate, pentru ziarul Adevarul, ca varianta disparitiei din tara a sirianului nu este credibila

"Sotul meu nu cred ca mai este in viata. Cand a plecat, a spus ca isi pune capat zilelor si eu asta cred", ne-a declarat telefonic Adela Omar, pe care unii o dadeau disparuta. Ea a dezvaluit ca sirianul ar mai fi avut o tentativa de sinucidere, chiar in arestul IGPR, unde a incercat sa se spanzure in timp ce colegii sai de celula erau iesiti din camera. Omar Hayssam ar fi fost gasit inconstient de colegii de celula, alertand gardienii. Plecarea lui Hayssam de acasa, la inceputul lunii iulie, ar fi survenit unei internari, cand i s-a administrat penultima cura de citostatice.

"intrucat i s-au gasit modificari la plamani, a intrat in panica si ne-a acuzat ca ii ascundem adevarul cu privire la boala", a precizat sotia celui mai cautat "terorist". Adela Omar ar fi avut mai multe discutii cu Hayssam inainte ca acesta sa plece "la o clinica naturista", ea nefiind de acord cu un astfel de tratament.

Mai mult, Adela sustine ca l-a sfatuit sa continue sedintele de chimioterapie. Hayssam insa i-ar fi spus ca, in timpul cat a fost internat, a primit vizita unei cunostinte mai vechi, care l-a indrumat sa faca un tratament naturist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.