CONFESIUNE. Dupa ce timp de o noapte intreaga a negat cu vehementa teribila crima, Jeane Pierre François Sgueglia a recunoscut, ieri, in fata judecatorilor ca este autorul masacrului din Giulesti.

Sgueglia a fost adus in Capitala in jurul orelor 22.00. In fata procurorilor, ucigasul nu a dat nici un pas inapoi, negand ca i-ar fi impuscat pe cei trei. "Am fost acolo pentru ca ea ma rugase sa o imprumut cu 20 de mii de euro. I-am dat banii peste gard, intr-un plic, dar nu am intrat in curte. Nu eu i-am ucis", le-a spus elvetianul procurorilor. In schimb anchetatorii i-au aratat plansele foto de la fata locului.

"M-am infuriat si i-am impuscat"

In dimineata zilei de ieri, ucigasul a ajuns in fata judecatorilor. Istovit, Sgueglia si-a recunoscut faptele. Barbatul a povestit magistratilor cum a apasat pe tragaci si cum i-a impuscat pe cei trei.

"Eram furios pentru ca Marilena nu mai voia sa fie cu mine. Cheltuisem foarte multi bani si acum voia sa ne despartim. M-am infuriat si i-am impuscat. Mi-am revenit doar cand am vazut-o pe Aleandra, (n. r. - fetita de doar patru ani si jumatate a Marilenei Pantazi). Atunci am realizat ce am facut. Am plecat si am trecut granita", le-a declarat elvetianul judecatorilor. Judecatorii au reconfirmat mandatul de 30 de zile pe numele lui Sgueglia, sub acuzatia de omor deosebit de grav. Saptamana viitoare, Sgueglia va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca, in decembrie 2005, a avut discernamant.