Dosarele in care Adrian Nastase este anchetat vor ajunge in instanta pina la urmatorul Raport de tara, a anuntat seful DNA

Dosarul lui Adrian Nastase este considerat prioritar pentru DNA, pentru ca este apreciat drept un dosar de mare coruptie, a declarat seful acestei institutii, procurorul Daniel Morar, joi seara, intr-o emisiune de la Realitatea TV. Morar a mai spus ca in cazul a trei dosare in care e anchetat Nastase s-a folosit procedura conexarii, dar a refuzat sa ofere detalii. "Nu sint interesat de cazul Nastase", a sustinut procurorul-sef al DNA, precizind ca de o luna nu mai stie nimic despre ceea ce se intimpla in aceasta ancheta.

Increzator in Justitie

Morar sustine ca n-a vorbit niciodata despre investigatiile din dosarele Nastase nici cu ministrul Justitiei, Monica Macovei, nici cu presedintele Traian Basescu. In aceeasi emisiune, Daniel Morar a explicat de ce are incredere in Justitie: deoarece, dupa cum se lucreaza la dosarele DNA, vede ca "lucrurile s-au schimbat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.