Premierul Tariceanu s-a gandit sa-l incurajeze pe Vasile Stoica, romanul care vrea sa ajunga in Spania intr-un scaun cu rotile. Astfel, primul-ministru l-a insotit pe Stoica mergand pe bicicleta pe traseul Teatrul National-Piata Victoriei. In fata sediului Guvernului, Tariceanu i-a inmanat un steag al Romaniei.
Primul ministru chiar a purtat si un tricou pe care scria "Go, Vasi, go" si a semnat in jurnalul de calatorie al temerarului care vrea sa ajunga pana in cel mai vestic punct al Spaniei, Cabo Finisterre. "Am crezut de cuviinta ca este util sa ma asociez intr-o maniera extrem de modesta acestui gest temerar pe care Vasile Stoica urmeaza sa-l faca", a comentat Tariceanu. Premierul nostru cu inclinatii sportive a folosit acum un alt mijloc de locomotie decat cele preferate pana acum, automobilul si motocicleta. Oricum, tot cu roti este.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.