Omul de afaceri Ovidiu Tender ramane in arestul Directiei Cercetari Penale pana la judecarea recursului inaintat de Parchet. Decizia ii apartine unui judecator al Tribunalului Bucuresti, care a admis solicitarea avocatilor omului de afaceri de revocare a mandatului de arestare, dar nu a transmis acest lucru DCP.

Concret, judecatorul a luat in considerare criticile formulate de aparatori si a dispus punerea "deindata in libertate a omului de afaceri", dar in adresa remisa arestului Directiei Cercetari Penale a IGP a precizat ca decizia nu este executorie. La numai doua ore de la emiterea acestei decizii, cei trei avocati ai omului de afaceri Ovidiu Tender au inaintat Tribunalului Bucuresti o noua cerere de punere in executare a hotararii prin care a fost revocat mandatul de arestare a clientului lor.

Aceasta este a doua oara cand omul de afaceri trece printr-o astfel de situatie, cand judecatorul Tribunalului Bucuresti decide eliberarea sa deindata, iar el ramane incarcerat pana la judecarea recursului. Ca si data trecuta, Ministerul Public nu a renuntat la calea de atac, Ovidiu Tender fiind obligat sa ramana in arest pana la solutionarea cauzei de catre Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.