Actualitate6 Iulie 2006

Lectura de un minut

Omul de afaceri Ovidiu Tender ramane in arestul Directiei Cercetari Penale pana la judecarea recursului inaintat de Parchet. Decizia ii apartine unui judecator al Tribunalului Bucuresti, care a admis solicitarea avocatilor omului de afaceri de revocare a mandatului de arestare, dar nu a transmis acest lucru DCP.

Concret, judecatorul a luat in considerare criticile formulate de aparatori si a dispus punerea "deindata in libertate a omului de afaceri", dar in adresa remisa arestului Directiei Cercetari Penale a IGP a precizat ca decizia nu este executorie. La numai doua ore de la emiterea acestei decizii, cei trei avocati ai omului de afaceri Ovidiu Tender au inaintat Tribunalului Bucuresti o noua cerere de punere in executare a hotararii prin care a fost revocat mandatul de arestare a clientului lor.

Aceasta este a doua oara cand omul de afaceri trece printr-o astfel de situatie, cand judecatorul Tribunalului Bucuresti decide eliberarea sa deindata, iar el ramane incarcerat pana la judecarea recursului. Ca si data trecuta, Ministerul Public nu a renuntat la calea de atac, Ovidiu Tender fiind obligat sa ramana in arest pana la solutionarea cauzei de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.