Zi grea pentru Mircea Geoana. Drept rasplata pentru TIR-urile cu ajutoare descarcate la inundatii, localnicii din Arbore l-au confundat ieri cu premierul Tariceanu

Mircea Geoana, presedintele PSD, are o problema de identitate. Cunoscut dupa apelativul "prostanacul", dar mai nou si prin comparatia cu pasarile calatoare, liderul pesedist a fost confundat ieri cu premierul Tariceanu. S-a intimplat la Arbore, comuna suceveana grav afectata in urma inundatiilor, acolo unde PSD a descarcat patru TIR-uri de ajutoare. "Domnu’ Tariceanu, nimic nu ati facut din ce ati promis! Duceti-va si lasati pe altii!", i-a spus un barbat liderului PSD, potrivit Mediafax. Tot la Arbore, o femeie i s-a adresat cu formula "domnul prim-ministru Geoana".

Sint eu, Geoana!

Localnicii i s-au plins ca nu sint sprijiniti de autoritati, iar Mircea Geoana le-a explicat ca el este liderul unui partid de opozitie si ca, in aceasta calitate, ceea ce poate face este sa initieze un proiect de lege care sa prevada modalitati de despagubire a victimelor inundatiilor si de reconstructie a caselor afectate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.