"Aici sunt banii dumneavoastra!''. Dupa ce i-a demis din functii pe Traian Preoteasa, director general al Companiei Nationale de Cai Ferate ''CFR-S.A.'', si pe Ioan Tatar, director general al Autoritatii Rutiere Romane, ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, a pus ochii pe firmele straine care construiesc autostrazi in Romania.

In primul rand, ministrul Berceanu a semnalat faptul ca firmele straine ''cu nume frumoase'' adopta, incet-incet, stilul de lucru al firmelor autohtone. Acest lucru il nemultumeste pe ministrul Transporturilor: ''Cer firmelor straine care construiesc in Romania sa lucreze la standarde internationale''. El nu a ezitat sa reaminteasca firmelor straine ca sunt platite in euro, iar ''daca sunt platite in euro trebuie sa lucreze ca pentru euro''.

In acelasi timp, ministrul Radu Berceanu a precizat ca, deja, a atras atentia unor companii precum Strabag, Alpine, Todini, Astaldi si Bechtel sa lucreze ca la ele acasa: ''Spre exemplu, cu reprezentantii firmei americane Bechtel am vorbit despre calitatea lucrarilor deja efectuate la viitoarea Autostrada Transilvania. Sper sa-si recupereze imaginea si sa faca o treaba in stil american''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.