Parintii maicutei Irina Cornici, moarta in urma cu un an dupa ce a fost supusa unui proces de exorcizare, solicita despagubiri de un miliard de lei fostului preot Daniel Corogeanu si celor patru maicute de la Manastirea "Sfinta Treime" din Tanacu, judetul Vaslui, reprezentind daune morale. Costica si Elena Antohi, parintii maicutei Irina Cornici, s-au constituit parte civila in dosarul in care preotul Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute sint judecati de catre instanta Tribunalului Vaslui sub acuzatia de lipsire de libertate in mod ilegal urmata de moartea victimei, transmite Mediafax.

Tot in aceeasi cerere depusa la dosar, parintii tinerei mai solicita despagubiri de o suta de milioane de lei reprezentind cheltuielile de inmormintare si 4.000 de euro, suma pe care se presupune ca Irina Cornici a avut-o in momentul in care a fost supusa ritualului de exorcizare. Mihai Bojianu, avocatul parintilor maicutei Irina, considera absolut indreptatite cererile, avind in vedere chinurile prin care au trecut Costica si Elena Antohi si este convins ca instanta de judecata va face dreptate, acordind despagubirile solicitate.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.