Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Parchetului General au preluat, prin declinare de competenta, de la procurorii damboviteni, dosarul presedintelui AFAN, Alexandru Radulescu. Anchetatorii Parchetului General au descoperit faptul ca Radulescu nu avea permis de port-arma, astfel ca acesta va fi audiat acum la DIICOT.

Daca procurorii damboviteni i-au impus doar sa nu paraseasca localitatea, surse judiciare ne-au declarat ca Alexandru Radulescu ar putea fi retinut si prezentat judecatorilor pentru arestare.

Parchetul General a trimis un procuror care sa reanalizeze probele din dosarul lui Alexandru Radulescu, cel care a impuscat un tanar in apropierea lacului de langa Vacaresti-Dambovita. Sarcina procurorului este aceea de a corecta decizia procurorilor din Dambovita care au hotarat sa il lase in libertate pe Radulescu, in conditiile in care acesta este cercetat pentru tentativa de omor calificat. De altfel, surse neoficiale dau ca sigura retinerea presedintelui AFAN, Alexandru Radulescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.