PD urmeaza sa numeasca un nou reprezentant pentru Colegiul CNSAS. Sint trei nominalizari
Inlocuitorul lui Dan Lazea in Colegiul CNSAS ar putea fi nominalizat de PD saptamina viitoare, astfel incit acesta sa poata fi votat de plenul celor doua Camere in sesiunea extraordinara a Parlamentului din luna iulie. Cele mai mari sanse se pare ca le are Radu Ancuta, sef al Directiei de Integrare Euro-peana din Primaria Capitalei, care a mai lucrat in CNSAS pe post de consilier personal al primului vicepresedinte, Mihai Gheorghe. Acesta din urma si-a dat demisia in 2003, dupa ce doi ani a absentat ostentativ de la sedintele Colegiului, iar Radu Ancuta a parasit si el CNSAS imediat dupa.

Seful lui Ancuta este chiar primarul Adriean Videanu, care conduce comisia care va analiza propunerile. Al doilea candidat este Adrian Mocanu, consilier al ministrului Vasile Blaga, iar al treilea, Oana Dinca, sefa de cabinet a prefectului de Dolj, sustinuta de Radu Berceanu. In urma cu citeva luni, PD i-a mai nominalizat pe Corneliu Turianu si Dan Lazea, insa acesta din urma si-a dat demisia imediat dupa ce a fost ales vicepresedinte, lasind neexplicat pina astazi gestul sau.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.