Asa-numitul "parinte al Constitutiei", senatorul Antonie Iorgovan, se comporta in viata universitara precum in cea politica.
Studentii profesorului universitar doctor Antonie Iorgovan se plang ca sunt nevoiti sa inghita la cursuri panseurile politice ale senatorului PSD. Culmea este ca nici cursurile universitare tiparite ale profesorului Iorgovan nu sunt lipsite de consideratii politice la adresa inamicilor acestuia. Am ales cateva exemple sesizate de studentii Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti, obligati sa parcurga pentru examene texte pline de patos politico-ideologic. In "Tratatul de drept administrativ" (aparut la Ed. Allbeck, Bucuresti, 2005), carte care il are ca autor unic pe profesorul Antonie Iorgovan, acesta nu pierde ocazia sa-si expuna parerile politice.

Ce e drept, loc ar fi, caci manualul (vol. I) nu are decat 900 de pagini... Pe parcursul materiei propriu-zise, ca un politician abil, Antonie Iorgovan vine cu sugestii care nu au nimic de-a face cu Dreptul administrativ. Iata care sunt consideratiile lui impotriva presedintelui Traian Basescu (vezi pagina 291): "Un fel de destin tragic al romanilor a facut sa fie ales in 2004 ca presedinte un personaj politic care are respect fata de Constitutie cat sarpele fata de broscuta"...

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.