Mama celui de-al doilea copil al multimiliardarului Ovidiu Tender a cerut ca omul de afaceri sa fie scos din arest si dus cu duba, sub escorta, la Primaria Sectorului 5 din Capitala pentru a-l recunoaste pe micutul Victor Andrei.
Copilasul s-a nascut duminica trecuta, la doua zile dupa ce tatal sau a fost reincatusat in Dosarul "VGB-Carom". Magnatul timisorean nu si-a vazut copilasul decat ieri dimineata, cand iubita sa, Nicole Braun, i l-a dus in brate la arestul de la Cercetari Penale. "A plans, pentru ca n-a fost alaturi de mine cand am nascut! L-a afectat asta si n-a putut sa ascunda!", ne-a marturisit Nicole. Femeia traieste acum un cosmar. In certificatul de nastere al micutului, in dreptul tatalui, este trasa o linie.

Pana cand Ovidiu Tender nu se va prezenta personal la Primarie si va declara personal ca baiatul ii apartine, tatal este necunoscut! "Avocata mea a cerut anchetatorilor sa fie dus cu duba, oricum, in catuse, doar sa fie dus si sa semneze! Acest copil are dreptul la un tata. Cu toate ca procurorul Codruta Cretu mi-a raspuns in bataie de joc ca mi se va comunica in 20 de zile, daca se va aproba cererea, eu cred ca pana la urma Ovidiu va ajunge la Primarie", a adaugat mama fiului lui Tender. Cei doi mai au un baietel: Teo. Acesta are 2 ani si sase luni. "M-a intrebat de ce lipseste tatal lui de acasa si i-am spus ca va veni. Ii e dor si nu intelege de ce Justitia se joaca cu libertatea unui om!", ne-a mai povestit Nicole Braun. In timp ce Tender este tinut departe de familie, Parchetul a cerut ieri inca un termen pentru judecarea cererii de punere in libertate. "Este incredibil cum Parchetul provoaca a nu-stiu-cata amanare in acest caz. Nu tine seama ca o persoana se afla in arest, in conditiile in care nu exista probe ale vinovatiei", a afirmat pentru "Averea" avocata Mariana Stefan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.