Nevasta fostului sef al Securitatii lui Saddam a candidat, in 2004, pentru Camera Deputatilor

Monica Shaker, sotia fostului sef al Securitatii irakiene din vremea lui Saddam Hussein, a facut, ieri, o dezvaluire-bomba: sotul ei, Mahmoud Chaker, alias Shaker Al Shaker, ar fi avut tratative de afaceri cu Ion Iliescu si Mircea Geoana.

In 2003, cånd Chaker a fost expulzat din Romånia, cei doi erau presedintele tarii, respectiv ministru de externe. Monica Shaker spune ca l-a cunoscut pe Shaker Al Shaker in 2001, cånd ea a fost translator intre irakian si un afacerist romån.

Sotia irakianului, bacauanca Monica Oana Isarii, in vårsta de 27 de ani, este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Bucuresti si a candidat, in 2004, pe listele parlamentare de la Camera Deputatilor din partea unui partid de buzunar.

Mahmoud Chaker, aflat acum in Centrul pentru Straini de la Aeroportul Henry Coanda, a fost seful statiei de spionaj irakiene de la Bucuresti, iar in Romånia a activat sub acoperire diplomatica. Dupa expulzarea din 2003, a revenit in tara pe 3 mai 2006, sub numele de Shaker Al Shaker.

Sotia fostului sef al Securitatii irakiene din vremea lui Saddam Hussein a facut, ieri, o dezvaluire-bomba: sotul ei, Mahmoud Chaker, alias Shaker Al Shaker, a avut, potrivit Monicai Shaker, tratative de afaceri cu Ion Iliescu si Mircea Geoana. In 2003, cand Chaker a fost expulzat din Romania, cei doi erau presedintele tarii, respectiv ministru de externe. Monica Shaker spune ca l-a cunoscut pe Shaker Al Shaker in 2001, cand ea a fost translator intre irakian si un afacerist roman.

Monica Shaker, fosta Isarii, ne-a declarat ca a auzit de la mai multi prieteni comuni ca sotul ei era in tratative de afaceri cu Ion Iliescu si Mircea Geoana, dar, cand l-a intrebat pe Chaker, acesta i-a spus ca nu mai face nici o afacere. Mahmoud Chaker, aflat acum in Centrul pentru Straini de la Aeroportul Henry Coanda, a fost seful statiei de spionaj irakiene de la Bucuresti, iar in Romania a activat sub acoperire diplomatica.

Dupa expulzarea din 2003, a revenit in tara, pe 3 mai 2006, sub numele de Shaker Al Shaker. Sotia irakianului, bacauanca Monica Oana Isarii, in varsta de 27 de ani, este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice din Bucuresti si a candidat, in 2004, pe listele parlamentare de la Camera Deputatilor din partea unui partid de buzunar.

Ati aflat in numarul nostru de ieri ca fostul sef al Securitatii irakiene, din timpul mandatului lui Saddam Hussein, este casatorit cu o bacauanca, pe nume Monica Isarii. De fapt, Isarii este numele de fata. Numele de casatorie este Shaker. Dupa ce a fost expulzat din Romania, in 2003, Mahmoud Chaker s-a casatorit, anul trecut, pe 29 august, cu Monica Isarii, in Egipt, unde el era rezident. El a revenit in tara, pe 3 mai 2006, sub numele de Shaker Al Shaker.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.