Firma Rio Bucovina, trecuta din proprietatea omului de afaceri Omar Hayssam pe numele lui Mohammad Munaf si evacuata in 2005 din pietele Amzei si 1 Mai pentru nerespectarea obligatiilor contractuale, va primi despagubiri de 6,6 milioane lei (circa 1,8 milioane euro) pentru investitiile din cele doua piete. Decizia apartine secretarului Consiliului Local al Sectorului 1, Bogdan Nicolae Grigorescu.

Rio Bucovina Distribution avea obligatia sa asigure modernizarea si administrarea pietelor Amzei si 1 Mai, conform unor contracte de asociere incheiate, in 1999, cu Consiliul Local al Sectorului 1. In vara anului trecut, firma a fost evacuata din cele doua piete, pe motiv ca nu a respectat termenele de realizare a investitiilor. Actiunea a avut la baza Hotararea Consiliului Local Sector 1 prin care s-a dispus rezilierea unilaterala a contractului de asociere pentru neindeplinirea clauzelor contractuale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.