Trupul neinsufletit al sublocotenentului post-mortem Gheorghita Ionel Dragusanu, cazut la datorie in Afganistan, va fi repatriat astazi, cu o aeronava C-130 Hercules apartinand Fortelor Aeriene Romane.

Aterizarea aeronavei este prevazuta a avea loc in jurul orei 21.00, pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, unde se va desfasura un ceremonial militar si religios. Trei dintre militarii raniti, sublocotenentul Dinu Razvan Manoila, sergentul Laurentiu Serban si sergentul Costinel Valerica Slaniceanu au fost transportati in cursul noptii trecute la un spital din Germania.

Primii doi militari, Manoila si Serban, cu rani la picior, sunt stabilizati medical, iar Slaniceanu, avand politraumatisme craniene, rani la picioare si trunchi, este in continuare in stare critica. Al patrulea militar ranit, plutonierul Iosif-Adrian Luca - Micu este in afara oricarui pericol si ramane sub supravegherea medicilor bazei din Kandahar.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.