De astazi, 9AM are un nou look. Mai mult decat atat, echipa noastra ti-a pregatit mai multe surprize pe care speram ca le vei descoperi si utiliza in folosul tau

Te-ai obisnuit deja ca in fiecare dimineata sa gasesti pe 9AM, pe site sau in newsletterul nostru, cele mai importante stiri ale zilei. Ei bine, din acest moment te intampinam cu un nou design, care face din 9AM un spatiu mult mai confortabil, mai dinamic si mai interactiv.

Suntem primul portal important de stiri din Romania care a introdus functionalitatea de "Trimite prin Yahoo!Messenger" - un instrument care iti permite sa iti tii la curent in mod instant toti cunoscutii cu privire la stirile care ti-au atras interesul. A crescut considerabil numarul stirilor selectionate de catre echipa noastra, pastrandu-le insa pe prima pagina si in newsletter numai pe cele mai importante si, totodata, la sugestia multora dintre utilizatorii 9AM, am creat si sectiunea de Cultura, in care se vor regasi cele mai importante stiri care privesc viata culturala, a societatii civile precum si ultimele informatii privitoare la mediul universitar si pregatirea educationala.

Desi lansat in urma cu circa un an si jumatate, 9AM a avut o evolutie de exceptie, clasandu-se in topul celor mai vizitate 20 de siteuri din Romania, conform monitorizarii realizate de catre serviciul www.trafic.ro. Astfel, in luna mai 2006, 9AM a fost accesat de 726,972 de cititori, in conditiile in care beneficiaza de gradul cel mai inalt de fidelizare a audientei din topul siteurilor de profil (85,46% dintre utilizatori au ajuns pe site fie accesandu-l in mod direct, fie prin intermediului newsletterului 9AM).

Vrem sa iti promitem pe aceasta cale, inca o data, ca pe 9AM vei gasi in fiecare dimineata cele mai importante stiri ale zilei, selectate atent de catre o echipa de profesionisti cu experienta. Asteptam sugestiile tale si speram ca vom veni intotdeauna in intampinarea dorintelor tale ca si pana acum.

Iti multumim in numele intregii echipe 9AM si iti dorim o saptamana cat mai buna,

Catalin Stefancu (editor coordonator)
si Mihai Seceleanu (CEO)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.