Mihai Coman, decan al Facultatii de Jurnalism, Universitatea din Bucuresti: "Jurnalistul nu trebuie acuzat, ci felicitat! Rolul ziaristului este de a descoperi si de a arata hibele dintr-un sistem. si din punct de vedere legal, si deontologic a procedat corect. Nu a sustras subiectele si nu a folosit documente false pentru a le obtine, nu le-a desigilat sa le foloseasca in interes personal si le-a predat politiei".

Ramona David, ofiter de cont, Raiffeisen Bank: "Prin acest subiect, demersul ziarului Adevarul a fost unul in interesul publicului. Ministerul Educatiei incearca sa organizeze bine testele nationale, dar nu prea ii si reuseste. Sunt satula de scandaluri care nu rezolva nimic. Ziaristii isi fac treaba, dar nu au cu cine colabora".

Pahontu Alexandru, maistru: "Jurnalistul a vrut sa verifice cat de bine se procedeaza la noi in tara cu subiectele de examen. Ministerul Educatiei este vinovatul. Testele nu au fost bine organizate, pentru ca a putut sa patrunda oricine. Nu stiu daca Paloma Petrescu a fost singura care a gresit. Poate ca greseala nu a fost la varf."


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.