Dupa ce erau sa scape "la mustata" de urmarirea penala, Gigi Becali si "greii" din Armata Romana care l-au ajutat la schimburile de terenuri au ajuns in vizorul DNA. Infirmand "SUP"-ul, generalul Dan Voinea a descoperit fapte de coruptie.

Cazul in care autoritatile judiciare se chinuie de cativa ani buni sa afle adevarul despre schimburile de terenuri dintre Gigi Becali si Ministerul Apararii Nationale a intrat de ieri intr-o noua etapa. Dosarul a fost trimis la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi cercetate faptele de coruptie "care au facut posibile schimburile de terenuri", in urma carora s-ar fi creat un prejudiciu estimat la mai mult de un milion de euro. La 2 iunie 1999, Gigi Becali a primit de la armata 20,9 hectare in zona Baneasa-Pipera, in schimbul unui teren de 21,5 ha in satul Stefanestii de Jos, Ilfov. Diferenta de pret in favoarea lui Becali ar fi fost de aproximativ 3,3 milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.