Pe 28 iunie, calugarul Corogeanu si cele patru foste maici vor ajunge in fata judecatorilor

Pe 15 iunie 2005, la Manastirea "Sfanta Treime" din Tanacu se stingea, in chinuri groaznice, maica Irina Cornici. Ieri la aceeasi manastire, s-a tinut o slujba de pomenire de catre parintele Metodie, inlocuitorul lui Corogeanu, zis "Barba Rosie" si acuzat de uciderea maicutei.

Parintele Metodie slujeste la manastire de cateva luni. Impreuna cu el, a venit la Tanacu si fratele sau, parintele Chirila, cu trei ani mai tanar. "Nu stiu mai nimic de ce s-a intamplat aici. Eu nu stiu decat ce s-a scris. Nu m-a interesat sa stiu altceva, cata vreme am fost trimis sa slujesc aici", spune calugarul.

Preotul Metodie a spus despre slujba de pomenire a maicutei Irina Cornici ca nu a fost ceva special, ci doar o slujba obisnuita. Abia sambata, la Perieni, se va face o pomenire, la locul de veci al Irinei Cornici. Atunci, se implineste exact un an de cand tanara a fost dusa la mormant, in satul natal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.