Curtea de Apel Bucuresti a dat, ieri, castig de cauza notarului Gabriela Gaspar
Judecatorii au decis ca cererea Ministerului Justitiei nu este intemeiata. Monica Macovei (foto) a sustinut ca fostul ministru Rodica Stanoiu a semnat mai multe decrete de numire in functia de notari publici pentru fosti magistrati sau secretari de stat, care au devenit notari, in mod nejustificat. Printre decretele contestate se afla cele care ii privesc pe Iosif Chiuzbaian, presedintele Uniunii Juristilor din Romania, Gheorghe Chivulescu, Gabriela Gaspar, Doru Trifoi, fost secretar de stat in ministeriatul Rodicai Stanoiu, Claudiu Seucan, secretar de stat in MJ in timpul mandatului lui Cristian Diaconescu si altii.

Curtea de Apel a hotarat ca actiunea ministrului Macovei este tardiva in cazurile Ana Boar, Florina Jipa si Doru Trifoi. Pe de alta parte, Ministerul Justitiei si-a retras contestatia formulata fata de numirea ca notar a lui Gavril Iosif Chiuzbaian, fost ministru al Justitiei, cel care a semnat ordinul pentru Gabriela Gaspar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.