Multimiliardarul Gigi Becali, care finanteaza Steaua, campioana Romaniei la fotbal, a dat ieri o mega-lovitura pe piata imobiliara, batand palma pentru cea mai mare tranzactie cu terenuri din istorie

El a vandut 8 hectare de teren in inima cartierului de lux Baneasa contra sumei de 25.000.000 de euro (875 miliarde de lei)! "Pot afirma ca e cea mai mare afacere incheiata vreodata la vanzarea unei suprafete de teren. Nimeni din Romania nu a incasat o suma mai mare decat mine", ne-a dezvaluit Gigi Becali. Omul de afaceri a evitat insa sa pronunte numele cumparatorului, despre care s-a rezumat sa precizeze ca este o companie privata.

"Sigur n-a cumparat Copos, ca n-are el atatia bani!"

Becali care a devenit astfel mai bogat cu aproximativ 875 de miliarde de lei n-a scapat prilejul de a-l "intepa" pe fostul vicepremier George Copos: "Numele firmei care a cumparat nu vi-l pot divulga, pentru ca n-am acordul lor. Dar sigur n-a cumparat George Copos, ca n-are el atatia bani!".

De altfel, in cursul zilei de ieri, nababul din Pipera a avut o intrevedere cu viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban, caruia i-a depus o notificare cu privire la un alt teren in valoare de peste 35.000.000 de euro! Gigi Becali a tinut sa ne explice in legatura cu acest teren: "Am cumparat contra 7.000.000 de euro drepturile litigioase pentru o suprafata de 27 hectare in Baneasa. Fostul proprietar a facut inchisoare politica inainte de ‘89, iar terenul i-a fost confiscat abuziv. Eu am preluat razboiul lui in Justitie pentru ca acolo sunt 70 de hectare vanate de persoane sus-puse. Am cumparat drepturile pentru 27 dintre aceste dosare si vreau sa le protejez.

I-am avertizat pe toti ca daca vor instraina terenul inainte sa se pronunte Justitia vor formula impotriva lor plangeri penale si vor infunda puscariile!".

Finantatorul Stelei estimeaza ca la aceasta ora terenul in schimbul caruia a platit 7.000.000 de euro va valora pe piata peste 35.000.000.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.