Operatiunea "Gramofonul" continua in Capitala, unde a mai facut a patra victima. Dupa doua luni de monitorizare, politistii au descins in locuinta bucuresteanului Catalin Mitrofan, unde au descoperit un adevarat laborator clandestin de inscriptionare DVD-uri sau CD-uri. In spatele usii metalice de la sufragerie, oamenii legii au gasit doua unitati de calculator pe care erau montate sase unitati de inscriptionare a CD-urilor sau DVD-urilor si aproape 5.000 astfel de bucati cu filme copiate de pe internet. Tanarul care daduse anunt pe site-ul www.users.pcnet.ro/redal ca vinde DVD-uri este acum urmarit penal.

Politistii bucuresteni il aveau in vizor pe Catalin Mitrofan, in varsta de 29 de ani, de mai bine de doua luni, timp in care au strans probe impotriva acestuia. Tanarul daduse un anunt pe site-ul www.users.pcnet.ro/redal ca vinde DVD-uri la pretul de 35.000 lei vechi bucata. Insa lista de titluri nu avea certificatul de autorizare ORDA afisat pe site, asa cum este expus pe site-urile de specialitate, ceea ce i-a determinat pe anchetatori sa actioneze. Astfel, dupa doua luni de urmarire, politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor al Politiei Sector 1 au descins in strada Bodesti nr.2, acolo unde Mitrofan avea laboratorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.