Adrian Nastase si Miron Mitrea vor merge impreuna la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta suprema va judeca pe 25 septembrie, intr-un complet format din 9 judecatori, atat recursul fostului prim-ministru, cat si pe cel al lui fostului ministru al transporturilor, declarat impotriva deciziei instantei de a se incepe urmarirea penala impotriva lor. Arhitecta Anca Petrescu il acuza pe Adrian Nastase de schimbarea unei hotarari de guvern, astfel incat o fima de constructii sa poata obtine contractul de proiectare a Muzeului de Arta Contemporana in Palatul Parlamentului.

Cel de-al doilea, Miron Mitrea este acuzat de conducerea Aviatiei Utilitare Bucuresti ca nu ar fi respectat hotararile judecatoresti care atribuiau societatii noua hectare de teren. In ambele cazuri, procurorii de la Parchetul General au facut verificari si au dispus neinceperea urmaririi penale. Judecatorii au reevaluat probele si au stabilit ca ancheta a fost superficiala. In ambele dosare exista dovezi ca cei doi ar fi savirsit infractiuni, au motivat judecatorii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.