Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti efectueaza ultimele cercetari si verificari in dosarul mortii omului de afaceri Florian Anghelescu

Magistratul Marius Iacob va audia alti cinci muncitori care au efectuat mai multe lucrari la casa familiei pentru a se stabili daca intre amprenta gasita pe cablul cu care era legat Florian Anghelescu, si care i-a adus moartea, exista vreo legatura. Totodata procurorii fac, in acest moment, un examen comparativ intre primele declaratii ale martorilor care s-au gasit la fata locului in fatidica zi de 16 martie, experimentul judiciar si probele pe care le detin pana in acest moment.

Niciun element de crima

Procurorii nu exclud din ancheta nici posibilitatea unei crime, dar sustin ca "pana in acest moment nu exista nici un indiciu ca Florian Anghelescu ar fi fost ucis". Verificarile si datele stanse de procurori pana in acest moment vor stabili cu exactitate modul in care s-a produs moartea omului de afaceri. Pe de alta parte, anchetatorii incearca sa stabileasca cui apartine urma gasita pe cordelina cu care Florian Anghelescu s-a spanzurat. Specialistii care au facut testul ADN sustin, insa, ca nu pot spune cu exactitate cat de veche este urma papilara. "Daca firul a fost tinut fara sa fie supus soarelui sau vantului, urma de ADN prelevata de pe cordelina ar putea fi veche de chiar un an de zile", ne-au declarat specialistii din domeniu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.