Doua dintre cele trei persoane ranite in urma exploziei produse, in urma cu doua zile, in garajul unui imobil situat in sectorul 3 din Capitalei, sunt in „stare critica“.
Potrivit doctorul Gavril Hodarnescu, cel care i-a operat pe cei trei, Florin Mohora - 25 ani - are arsuri pe 80% din corp, in timp ce Ionut Piciorlung, de numai 22 de ani, este ars pe toata suprafata corpului. "Starea lor este critica deoarece au inhalat flacara. Acum sunt ventilati artificial", a precizat Hodarnescu. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire a celor doi tineri, anuntand ca acestia vor fi supusi azi unei noi interventii chirurgicale.

Explozia care i-a trimis pe cei trei la un pas de moarte s-a produs sambata in jurul orei 14:00, intr-o cladire situata pe strada Lt. Mares Scarlat, in apropierea stadionului Olimpia, in timp ce tinerii lucrau la hidroizolarea garajului. Potrivit pompierilor militari, explozia s-a produs pe fondul unei acumulari de gaze rezultate din substantele folosite. Mai mult, deflagratia a fost favorizata de faptul ca incaperea nu era aerisita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.