Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un autocar a iesit de pe sosea si a cazut, de la patru metri, inaltime peste calea ferata.
Accidentul s-a produs ieri dupa-amiaza, la intrarea in localitatea Dumbravita, judetul Brasov. In momentul producerii accidentului, in autocar se aflau circa 50 de persoane. 30 dintre acestea au fost trasportate la spital. Autoritatiile spun ca acesta este cel mai grav accident care s-a produs vreodata in zona. In urma cu cateva luni, in 29 noiembrie, 15 persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut la intrarea in orasul Slobozia, dupa ce un microbuz care transporta 26 de muncitori, majoritatea femei, s-a rasturnat pe sosea. O alta tragedie s-a produs in urma cu patru ani, in localitatea Munteni, judetul Galati, cand opt pasageri au murit dupa ce un microbuz nu a oprit la bariera si a fost lovit in plin de un tren.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.