Avocata tanarului ucis anul trecut de sotul creatoarei de moda Romanita Iovan afirma ca o serie de acte de la dosar care-l incriminau pe Adrian Iovan au disparut peste noapte!

"Este vorba despre un proces-verbal de cercetare la fata locului si o informare a parchetului, prin care procurorii se antepronuntau in favoarea lui Adrian Iovan. Nici acestea, dar nici plansele foto si alte procese-verbale nu mai sunt de gasit", a declarat avocata Mariana Stefan, in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti.

In replica, avocatul lui Iovan, Cristian Sarbu, crede ca Mariana Stefan incearca doar sa tergiverseze procesul si nu sa afle adevarul.

"Oamenii astia nu muncesc?"

La sfarsitul sedintei de judecata, Adrian Iovan a fost destul de acid in declaratii. "Ma intreb ce fac oamenii astia (n.r. - referindu-se la sora celui ucis). Chiar nu au nicio treaba? Nu muncesc?", a declarat Iovan. Altfel, in timpul cursei Bucuresti - Roma de azi, sotul Romanitei va tine loc de ofiter de stare civila, unind destinele actritei Monica Davidescu si ale cantaretului Aurelian Temesan, la mai bine de 8.000 de metri altitudine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.