Lumea interlopa se gaseste pe un „butoi cu pulbere“! In urma dezvaluirilor incendiare ale lui Nutu Camataru pentru ziarul „Averea“, Fane Spoitoru (pe numele sau adevarat Ion Titisor) le-a declarat razboi miercuri seara, la postul OTV, fratilor Ion si Vasile Balint. Cunoscuti ca Nutu si Sile Camataru, acestia se afla azi in inchisoare

In emisiunea de la OTV, Fane Spoitoru a povestit ca Sile ar fi "luat-o cu japca" pe vedeta Nicoleta Luciu si ca i-ar fi dat bani ca aceasta sa nu-l denunte la Politie! Titisor a marturisit ca l-ar fi deranjat ca Nutu Camataru l-a numit informator in interviul acordat in exclusivitate ziarului nostru. Si a tinut acum sa-i intoarca palma prin intermediul OTV. Astfel, Spoitoru a afirmat, in zeflemea, ca fratii Balint ar purta mustata ca sa ascunda ca sunt doua femei si le-a atacat inclusiv pe mama si sora acestora, respectiv Mimi si Claudia Camatareasa. Fostul lider interlop, celebru la inceputul anilor ‘90, a sustinut ca el

le-ar cunoaste de pe vremea cand cele doua ar fi fost dame de consumatie la Restaurantul "Calul Balan"!

Manelistii-bomba!

Spoitoru a tinut sa-i reproseze si deputatului de etnie rroma Nicolae Paun ca nu l-ar fi reclamat Consiliului pentru Combaterea Discriminarii pe Nutu Camataru. El s-a referit astfel la declaratia din "Averea" in care Ion Balint recunoastea ca-i uraste pe tigani si ca daca ar mai fi trait Ion Antonescu si Hitler, impreuna cu acestia i-ar fi facut sapun pe toti!

Insotit la OTV de nevasta lui, Elena Titisor, dar si de mai multi manelisti, intre care si Adrian Minune, Fane Spoitoru a vorbit si despre "razboiul manelistilor" dintre ei si fratii Balint. Fane s-a declarat "binefacatorul" cantaretilor, afirmand ca, la sfarsitul fiecarei petreceri la care erau invitati manelisti, Nutu le lua acestora banii, pe motiv ca dedicatiile ar fi fost pentru el si ca banii i s-ar cuveni. In plus, despre finul lui Nutu, Vali Vijelie, Spoitoru a spus ca acesta nu rupe tacerea, intrucat i-ar fi frica, dar ca Sile i-ar fi sechestrat sotia!

Spoitoru: "M-am retras din lumea interlopa"

In jurul orei 1.30, la finalul emisiunii, Spoitoru a declarat reporterilor nostri ca altceva n-are ce sa comenteze, insa a tinut sa sublinieze ca n-ar mai avea nici o legatura cu afacerile necurate: "Nu am ce sa mai spun. Eu m-am retrasdin lumea interlopa!"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.