Ovidiu Tender ramane in arest, dupa ce instanta Curtii de Apel Bucuresti a admis, ieri, recursul procurorilor fata de decizia prin care Tribunalul a hotarat, in urma cu doua zile, ca omul de afaceri poate fi cercetat in libertate. Conform Mediafax, avocatii lui Ovidiu Tender au invocat faptul ca nu se mai justifica mentinerea in arest a clientului lor in conditiile in care martorii acuzarii nu au fost audiati si nici alte probe nu au mai aparut la dosar.

Tribunalul Bucuresti a decis, luni, ca Ovidiu Tender poate fi cercetat in stare de libertate, respingand cererea procurorilor de prelungire a masurii arestarii preventive in cazul acestuia. Acuzarea a facut recurs, care s-a judecat, miercuri, la Curtea de Apel Bucuresti. Ovidiu Tender este acuzat, alaturi de Marian Alexandru Iancu, de prejudicierea statului cu 75 milioane de euro, cererea de prelungire a mandatului acestuia fiind dezbatuta in 26 mai, dar sentinta a fost data luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.